Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Περισσότερα κοσμήματα σε μπρούτζο! More jewelry in bronze!

Είναι αυτό που λένε να μην αρχίσει κανείς......










10 σχόλια:

  1. καταπληκτικα Δεσποινακι μου.!!!!!!!απηρα θαυμαστικα για τα νεα σου κοσμηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπέρα, Δέσποινα!Καλώς σε βρίσκω στο μπλογκ σου!Όμορφες δημιουργίες, μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Debb μου καλησπέρα!!!!Τι ωραία κοσμήματα είναι αυτά;Πολύ με συγκίνησες με την προθυμία σου να μου χαρίσεις κάτι για τις γιορτές το εκτιμώ ιδιαίτερα!!!Μου πήρε δύο μέρες να αποφασίσω ποιο θέλω και σήμερα βλέπω αυτά τα υπέροχα κοσμήματα και πάλι μπερδεύτηκα χα χα χα!!!Για να μη σε κουράζω λοιπόν θα ήθελα τις καρδούλες που έχεις στη σημερινή σου ανάρτηση εντάξει;Που να σου στείλω τη διεύθυνσή μου δεν βλέπω το mail σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αριστουργήματα είναι όλα!!! Τρομερή δουλειά!!! Καλό βράδυ σου εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sophie παρε μολύβι και χαρτί:debbgoud@gmail.com ή
    debbpap@hotmail.com και στα δύο θα με βρείς!!!!
    Περιμένω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ για το σχόλιό σου Deb! Τι να πω εγώ για τις δημιουργίες σου!!! Τι φανταστικά κομμάτια είναι αυτά!!! Συγχαρητήρια!!! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Marie,kiki και Βίκυ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα τόσο ευγενικά σας λόγια.Προσπαθώ να κατασκευάζω συνέχεια διαφορετικά πράγματα για κάθε γούστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Deb καλημέρα!1 Βρήκα τυχαία το μπλογκ σου και μου άρεσε πολύ η δουλειά σου!! Τα κοσμήματα είναι φανταστικά!! Εχω κανει και εγώ λίγα μαθήματα και μπορώ να διακρίνω το ταλέντο!! Καλή συνέχεια, εγινα αναγνώστρια σου και θα σε παρακολουθώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mania σε ευχαριστώ θερμά για τα καλά σου λόγια.Μπήκα και γω στο blog σου.Πολύ ενδιαφέροντα τα θέματα που πραγματεύεσαι.Η κατεργασία δέρματος μου κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον.Μπορεί να το εξασκήσω σε κάποια φάση.Βλέπεις η σύνταξη μας κάνει παραγωγικούς!!!
    Παρακολουθώ αργυροχρυσοχοία στα ΚΕΚ και αγιογραφία στην ΔΕΠΑΚαλαμάτας.Να είσαι καλά με όσους αγαπάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άλλη μια φορά ήμουν....καθυστερημένη.. μόλις τώρα είδα τις μπρούτζινες δημιουργίες σου που είναι, πραγματικά πολύ όμορφες! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή